Golf
Duinzicht.

Duinzicht weer op stap

Reserveer deze datum: dinsdag 1 augustus 2017

 

Schitterende baan

Er is een schitterende baan in “De Peel” in Brabant gevonden, die door de liefhebbers van Duinzicht op dinsdag 1 augustus bespeeld kan worden. Deze baan heet “Het Woold” en zal voor de meeste Duinzichters geheel onbekend zijn.

 

Heerlijke keuken

Behalve de prachtige setting van de baan is er een geweldig mooi clubhuis en een meer dan voortreffelijke keuken. Door de bekende golfbanen-review site “Leading Courses.com” dan ook beoordeeld met een gem. cijfer van 8,2 (200+ reviews) De totale ambiance is zonder meer de moeite waard.

 

Met de bus

Om deze mooie baan te kunnen ervaren dient u om 8.30 uur op het Duinzicht parkeerterrein aanwezig te zijn om de klaarstaande bus te mogen betreden. Het is een uurtje of twee rijden, maar tijdens de rit zal er koffie en cake geserveerd worden en als te doen gebruikelijk moet u zich aan een quiz onderwerpen.

 

Buggy's aanwezig

Bij aankomst in “Het Woold” zal wederom koffie en koek klaar staan. Om 12.00 uur vangt de wedstrijd aan en zullen we vanaf hole 1 en hole 10 afslaan. Buggy’s zijn aanwezig (Euro 7,-) voor hen die de ruim 5 km wandeling te veel vinden. (Ook vanaf “Rood” is deze baan zeer spelenswaardig!)

 

Kosten en inschrijven
De kosten voor deze gezellige dag bedragen een Euro 100,-. Hierbij is inbegrepen de greenfee, koffie bij aankomst, drie gangen diner met twee glazen wijn, het vervoer per bus en aantrekkelijke prijzen. Er kunnen maximum 48 spe(e)l(st)ers aan deze wedstrijd deelnemen.
U kunt zich inschrijven op de lijst in het clubhuis. Nadere informatie over dit “Dagje uit met de Stichting”, inclusief betalingswijze, ontvangt u per e-mail na uw inschrijving.


   

Duinzicht dag uit in 2016 (naar Duitsland)