Invitational 2019

WEER STERK SPELERSVELD  

Maandag 26 augustus 2019 organiseert Golfclub Duinzicht weer het jaarlijkse Invitational toernooi voor Professionals. Dit toernooi wordt wel als het officieuze nationale kampioenschap 9-holes banen gezien. In deze 24e editie zullen 54 pro’s die les geven of die als professional golfwedstrijden spelen zich sportief meten. De toegang is gratis. 

Er is opnieuw sprake van een sterk spelersveld. Zo heeft Darius van Driel, de winnaar van vorig jaar, al aangegeven dat hij meedoet, maar ook andere winnaars van vorige jaren hebben zich al opgegeven zoals Mark Reynolds, Richard Kind en Meindert Jan Boekel (spelerslijst tot nu toe). 

VEEL BEZOEKERS EN MOOIE PRIJZEN

Vooral het grote aantal bezoekers maakt dit toernooi aantrekkelijk voor de spelers. Op een paar grote toernooien na, zijn zoveel bezoekers zeldzaam in Nederland.

Daarnaast zijn er mooie hoofdprijzen te verdienen (sponsor 1e prijs Vontobel en sponsor 2e prijs Insinger Gilissen) en zijn er veel extra geldprijzen zoals  nearies op alle holes, de nearest neary, een prijs voor de meeste birdies, enz. 

The Hague Marriott stelt ook dit jaar weer een prijs beschikbaar voor de eerste hole-in-one. Wordt er geen hole-in-one gespeeld dan wordt de prijs - 1 overnachting met ontbijt voor 2 personen in The Hague Marriott - verloot onder de spelers. 

VOOR HET EERST OP DE NIEUWE BANEN
Er wordt dit jaar voor het eerst op de twee nieuwe banen gespeeld op het landgoed Duyngheest. Het gaat om hole 1 en hole 9. Vanaf het terras voor het clubhuis is er een prachtig uitzicht over deze banen. Bezoekers kunnen de spelers vanaf het terras goed volgen, maar meelopen met de spelers kan natuurlijk ook.

Voor het clubhuis zijn er voor spelers en bezoekers allerlei extra's te verkrijgen zoals "Fish and Chips", saté, Iers bier, champagne en ander lekkers. 

PROGRAMMA 

De Duinzicht Invitational gaat over 27 holes. Er worden eerst 18 holes gespeeld door alle deelnemende pro’s. De beste negen spelen daarna een finale van negen holes met als inzet de felbegeerde Invitational-wisselbeker en de nodige geldprijzen. Programma Invitational: 12.00 uur start de 18 holes strokeplay; Om 17.00 uur is de Super Nine Finale.

PRO AM OP ZONDAG

Ook de Pro Am, een dag eerder op zondag 25 augustus, is gratis toegankelijk (teams Pro Am tot nu toe).  

 

spelerslijst 2019 tot nu toehoofdsponsor VONTOBEL;  sponsors Invitational; vorige winnaars; teams Pro Am tot nu toe; fotoimpressie Invitational

 

PAS OP VOOR TEKEN EN PROCESSIERUPS OP DE GOLFBAAN

 

 PRIVACY POLICY STICHTING GOLF DUINZICHT: download document