Vontobel Hoofdsponsor Invitational

 

Bank Vontobel werd in 1924 opgericht als "Börsenagentur Häberli".  Als wereldwijd opererende financiële expert met meer dan 2.000 werknemers op 21 locaties zijn zij gespecialiseerd in vermogensbeheer, actief vermogensbeheer en beleggingsoplossingen.

 

Vontobel creëert en volgt kansen met vastberadenheid. Zij beheersen wat ze doen - en ze doen alleen wat zij beheersen. Dit is hoe zij hun klanten vooruit helpen. Ze stellen hun collega's in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en kansen tot leven te brengen. Omdat Vontobel ervan overtuigd is dat succesvol beleggen begint bij het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid.

 

Vontobel stelt gepaste vraagtekens bij het bereiken en streven naar de doelen en verwachtingen van hun klanten om die te overtreffen. De nauwe banden van de Vontobel-families met het bedrijf garanderen de ondernemersonafhankelijkheid. Zij beschouwen de resulterende vrijheid als een verplichting om ook sociale verantwoordelijkheid te nemen.

 

Vontobel Investment Banking creëert gespecialiseerde beleggingsoplossingen voor particuliere en institutionele klanten. Ze volgen een klantgericht digitaal bedrijfsmodel, beheren risico's zorgvuldig en bouwen aantrekkelijke servicepakketten om hun klanten vooruit te helpen.