Duinzicht weer op stap

Reserveer deze datum: woensdag 8 augustus 2018

Schitterende baan

Er is een schitterende baan in de buurt van Hilvarenbeek in Brabant gevonden, die door de liefhebbers van Duinzicht op woensdag 8 augustus bespeeld kan worden.Deze baan heet “Midden Brabant” en zal voor de meeste Duinzichters geheel onbekend zijn. Behalve de prachtige setting van de baan is er een geweldig mooi clubhuis en een voortreffelijke keuken. De totale ambiance is zonder meer de moeite waard.

 

Met de bus

Om deze mooie baan te kunnen ervaren, dient u om 8.30 uur op het Renbaan Duindigt parkeerterrein aanwezig te zijn om de klaarstaande bus te mogen betreden. Het is een uurtje of twee rijden, maar tijdens de rit zal de koffie en cake geserveerd worden en als te doen gebruikelijk moet u zich aan een quiz onderwerpen.

 

koffie en shotgun 

Bij aankomst in “Midden Brabant” zal wederom koffie en koek klaar staan. Om 12.00 uur vangt de wedstrijd aan en zullen we met “shotgun” afslaan. Buggy’s zijn aanwezig voor hen die de ruim 5 km wandeling te veel vinden. (Ook vanaf “Rood” is deze baan zeer spelenswaardig!)

 

kosten

De kosten voor deze gezellige dag bedragen een Euro 100,-. Hierbij is inbegrepen de greenfee, koffie bij aankomst, drie gangen diner met twee glazen wijn, het vervoer per bus en aantrekkelijke prijzen.

 

inschrijven

Er kunnen maximum 48 spe(e)l(st)ers aan deze wedstrijd deelnemen. U kunt zich inschrijven op de lijst in het clubhuis. Nadere informatie over dit “Dagje uit met de Stichting”, inclusief betalingswijze, ontvangt u per e-mail na uw inschrijving.

 

Namens de “Evenementen Commissie” Aad Bol

 

 

  

D 

Duinzichtuitje 2017