Werkzaamheden nieuwe loods

Op de terrein naast het clubhuis van de RoadRunners zal een nieuwe loods worden neergezet voor de greenkeepers van Duinzicht. Het oude gebouwtje dat er stond en dat werd gebruikt door de greenkeepers voor hun materiaal is door Frans de Vos en Wybe Borger afgebroken. Zij zijn daarbij geholpen door Ron de Vos, Lean Tjioe en 2 werkstudenten.

 

Tijdens de bouwvakvakantie zal er op die plek een betonvloer worden gestort en na de bouwvakvakantie zet een bouwbedrijf er een nieuwe loods neer. Gedurende 2,5 maand staat er een tijdelijke loods op de driving range.

 

Tevens wordt er een dam aangelegd in de sloot achter de afslagplaats van hole 7, zodat de greenkeepers de golfbaan rechtstreek vanaf de weg op kunnen.

 

 

Hieronder de fotoserie van de werkzaamheden tot nu toe: 

 

Nieuwe loods in gebruik genomen (foto's van 19 december 2014)

 

 

Op 27 november om 8.00 uur was de oplevering. 

 

 

 

De afwerking aan de binnenkant is al voor een groot deel af. Aan het terrein rondom de

loods wordt hard gewerkt (24-11-2014).

De ramen en deuren zitten er in!

 

 

De afwerking: keuken, douche, WC enz. 

 

Dat ging snel. De nieuwe loods staat er en ook het dak zit er op. 
 

 

Het beton wordt gestort.

Alles is gereed voor het storten van het beton. Dit zal binnenkort gaan gebeuren. Vanaf 1 september 2014 na de bouwvakvakantie, wordt de loods geplaatst. 
 

 

Maandagochtend 4 augustus hebben Wybe Borger en Frans de Vos de eerste paal geslagen van de nieuwe loods onder toeziend oog van de voorzitter, de baancommissie en de Geo commissie.

 

Wybe in de hijskraan slaat de eerste paal.

 

De toegang wordt iets verbreed. Op maandag 4 augustus om 8 uur wordt de eerste paal geslagen. Op de foto rechts wordt de dam in de sloot achter hole 7 aangelegd.

 

 

Frans, Wybe en twee werkstudenten breken het oude gebouwtje af.

 

   

Frans en en Wybe hebben een aantal bomen gekapt om plaats te maken voor de dam die de greenkeepers straks toegang zal geven naar de baan. Zo ontstond ook een mooie doorkijk op Duinzicht vanaf de weg.

 

De doorgang tussen hole 7 en de drivingrange wordt straks breder om de greenkeepers goed zicht te geven op de tee van hole 7. 

 

  

Tijdelijke loods op de drivingrange                       Het oude gebouwtje 

 

Foto's: René den Hertog, Dorine kleinloog