Weer Duinzicht haardhout te koop

Na een zeer succesvolle verkoop afgelopen najaar is er weer een beperkte hoeveelheid haardhout gezaagd, gekloofd, gestapeld, gedroogd en in zakken beschikbaar. Dit prima hout blijkt ook droog genoeg om deze winter nog te stoken. Het betreft vooral eikenhout, maar ook hout van beuk, berk, abeel en iep. Het gaat uitsluitend om hout van loofbomen van onze eigen golfbaan en van het landgoed Duyngheest.

 

De opbrengsten komen uiteraard volledig ten goede aan de club, waar we dan weer mooie dingen van kunnen doen, bijvoorbeeld in de baan of in het clubhuis. Het hout wordt zeer aantrekkelijk aangeboden in zakken van 8-9 kg (dus meer dan in de zakken bij de benzinepomp) voor slechts €4,50 per zak.

 

Daarnaast zijn er ook nog zakken met houtsnippers voor slechts 4 euro per zak te koop die uitstekend als bodembedekkers voor uw tuin kunnen dienen. Indien u interesse heeft om open haardhout of houtsnippers af te nemen en daarmee onze club extra te steunen, wilt u dan een email sturen naar kapclub@golfduinzicht.nl ?


Na uw bestelling zullen we u berichten op welke wijze u kunt betalen en het hout ophalen.

 

Doe mee en stook met echt Duinzicht open haardhout!

Namens de Kapclub,  

Rob Gallas

Bart Querido

Henk Beerman

Ton Opdam