Nazomer golfweekend 2020

Nazomer golfweekend 25 - 27 september 2020.

Het afgelopen jaar zullen we niet snel vergeten. We hebben onze geliefde sport een tijd helemaal niet kunnen beoefenen en later dit jaar met de nodige beperkingen. De wedstrijdcommissie heeft daarom gemeend om in het laatste zomerweekend een heel gezellig “Nazomer Golfweekend” te organiseren. Het wordt een mix van wedstrijden, een fun wedstrijd op vrijdag, de immer populaire Rodebal/Gelebal wedstrijd op zaterdag en tenslotte het wat serieuzere werk, de strijd om de Stableford Beker op zondag. 

 

Op alle dagen zal kok Bart Splithof zorgdragen voor een bijpassende catering en dat maakt het “Nazomer Golfweekend” compleet. We hopen hiermee een voor ieder wat wils golfweekend georganiseerd te hebben.

 

Vanaf 25 augustus kan er ingeschreven worden voor de wedstrijden. Wacht niet te lang, want vol=vol gezien de beperking van het aantal deelnemers en zoals gebruikelijk zijn alle details te vinden op onze website onder wedstrijden.

 

De wedstrijdcommissie rekent op veel enthousiaste deelnemers en mooi najaarsweer.

 

 

     

Rechts: de Stableford bekers in 2019                                Belangrijke chip met de rode bal, levert veel extra punten op.