Informatie Handicart

reserveren 

  • Bent u in het bezit van een geldige handicartpas dan kunt u een handicart online reserveren via Mijn Handicart . Dit is de enige manier om te reserveren. Het kan niet via Duinzicht.

 

  • Men moet zelf checken op de website van Stichting Golf Duinzicht of de baan open is op de tijd en dag waarvoor men reserveert.

 

  • Als bij het spelen van wedstrijden het gebruik van een handicart is toegestaan, kunt u via Mijn Handicart de handicart reserveren. Geef dan wel bij het inschrijven voor de wedstrijd aan (bij opmerkingen) dat u de handicart heeft gereserveerd. Andere deelnemers met een handicartpas kunnen bij de opmerkingen aangeven dat zij in de de handicart mee willen rijden. De wedstrijdleiding kan hiermee rekening houden bij het indelen van de flights.

  

inchecken 

In het clubhuis bij de bar staat een terminal waarop u met de pas kunt inchecken. U legt uw pas op de terminal, waarna "druk knop" verschijnt op het schermpje. U kiest vervolgens de juiste knop:

  • knop1  1 persoon met pas
  • knop2  2 personen met pas
  • knop3  2 personen, maar 1 persoon met pas en 1 persoon zonder pas

Gaat u met 2 pashouders de handicart gebruiken dan moet de tweede pas bij de hand zijn om deze ook op de terminal te kunnen leggen. De terminal vraagt hier vanzelf om bij het drukken op de 2e knop. 

betalen

De bedragen worden automatisch geïnd door de Stichting Handicart via de rekening van de pashouder die ingecheckt heeft of als 2 pashouders samen hebben ingecheckt via beider rekeningen. Wanneer iemand meerijdt zonder pas, komt het totale bedrag op de rekening van de pashouder.

U ontvangt eerst via de mail een factuur, daarna wordt het bedrag afgeboekt. 


tarieven

Tarief pashouder € 4

Tarief meerijdende pashouder € 4

Tarief meerijdende niet pashouder € 8


sleutel 

De sleutel voor de handicart is via de bar te krijgen. Na afloop weer bij de bar afgeven. 


alleen voor pashouders

Voor alle duidelijkheid: niet pashouders kunnen geen handicart reserveren of gebruiken. Wel kunnen zij met een pashouder meerijden. De afrekening gaat in dat geval via de pas van de pashouder. 

 

clubconsuls

Bij vragen of problemen kunt u clubconsul Henk Kleinloog consulteren via henkkleinloog@gmail.com. Michiel van Doornewaard is eveneens clubconsul en zal als backup fungeren.

 

Wordt donateur 

In januari 2021 is een 2e handicart van Stichting Handicart afgeleverd. Dit was mogelijk door de bijdrage van de pashouders en de donateurs. De bijdrage van de donateurs is en blijft heel belangrijk. Bent u nog geen donateur dan kunt u zich opgeven via Stichting Handicart. 

 

Zie oproep om donateur te worden op 05-12-2022 om een derde handicart mogelijk te maken. 

  

 

Henk Kleinloog, clubconsul