Golfbaanpermissie en handicap 54 halen

Het is mogelijk om bij Golf Duinzicht uw Golfbaanpermissie en handicap 54 te halen door het aangaan van een driving range abonnement bij Golf Duinzicht en lessen te nemen bij één van de twee golf professionals. U wordt tijdelijk ingeschreven als aspirant lid.

Bij de golf professional kunt u een formulier vragen. U verklaart dan akkoord te gaan met:

  1. Betaling van de eenmalige kosten voor registratie bij NGF en Stichting Golf Duinzicht ad

    50,00 (€ 40,00 jeugd tm 17 jaar) in verband met het behalen van baanpermissie bij Golf Duinzicht en/of een handicap van 54.

  2. Na het behalen van de baanpermissie rep. Handicap 54 of na één jaar zal de registratie door Golf Duinzicht bij de NGF worden beëindigd.

  3. Ondertekende is er mee bekend dat Golf Duinzicht geen handicapregistratie voor ondergetekende zal verrichten.

  4. Voor de lessen dient u in het bezit te zijn van een Driving Range abonnement. Een abonnement voor 3 maanden kost € 60,00 (€ 40,00 jeugd tm 17 Jaar) kunt u verkrijgen en betalen aan de bar in het clubhuis. Ook kunt u per keer betalen, dat kost € 6,00 per dag.

 

Na inlevering van dit formulier zullen de verschuldigde bedragen door de administratie van Golf Duinzicht middels toezending van een factuur in rekening worden gebracht.

 

Na betaling kan de driving range kaart worden afgehaald in het clubhuis.

Gedurende de geldigheid en op vertoon van de driving range kaart kan, naast het volgen van het NGF stappenplan, ongelimiteerd gebruik worden gemaakt van de driving range faciliteiten.

 

STAP 1 – Golfbaanpermissie en regelexamen

U leert de basisbeginselen van golf: techniek en etiquette. Hiermee bent u in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen. U leert ook hoe u zelf kunt oefenen en fysieke voorbereiding kunt doen. Fairplay binnen de golfsport staat hoog in het vaandel.

Kosten regelexamen € 20,00.

 

STAP 2 - Naar Clubhandicap 54 (GVB).

Zodra u het theorie-examen heeft gehaald en uw golfbaanpermissie heeft gekregen, kan u alleen samen met de professional door de baan gaan en proberen om handicap 54 te halen.Tegen betaling van greenfee. U dient binnen een jaar stap 2 te halen.

Na het behalen van STAP 2 wordt u bij Golf Duinzicht uitgeschreven. Handicapregistratie kunt dan via anwbgolf.nl of via gvn.nl laten doen. Of lid worden van een golfclub. U kunt zich ook aanmelden als lid van Golf Duinzicht via het aanmeldingsformulier op onze website.

 

25 september 2021