Golf Duinzicht

Over de Invitational

De Duinzicht Invitational is in 1986 begonnen als vooral een gezellige bijeenkomst voor golf leraren georganiseerd door de toenmalige professional op Duinzicht Vincent Kelly. Na zijn vertrek is besloten om van het toernooi een serieus evenement te maken waarbij voor de professionals vele aantrekkelijke prijzen vallen te winnen. Deze omslag heeft geleid tot een niveau welke de onderlinge competitie aanwakkerde en het voor de golf liefhebbers aantrekkelijk maakte om te genieten van goed golf. Het toernooi mag zich inmiddels dan ook verheugen in een grote publieke belangstelling en een enthousiaste groep sponsoren.


Recentelijk zijn we er in geslaagd om - naast de reeds bestaande grote groep van sponsoren – voor vier jaar de Duitse Commerzbank als hoofd sponsor te verbinden aan de Duinzicht Invitational. We zijn er trots op dat zoveel sponsoren hun bijdragen zo vol enthousiasme ter beschikking stellen! Uiteraard realiseren wij ons dat dit ook de verplichting schept om elk jaar weer een kwalitatief goed evenement te organiseren.


Uiteraard is het welslagen van een dergelijk toernooi alleen mogelijk door de inzet van velen. We zijn dan ook dankbaar dat we een beroep kunnen doen op een grote groep van toegewijde vrijwilligers bij Golf Duinzicht.