Duinzicht Invitational en Pro Am in de startblokken

De 19e editie van de Duinzicht Invitational zal op maandag 1 september 2014 plaatsvinden. Opnieuw zullen dan 54 pro’s die in ons land lesgeven of als professional golf spelen, strijden om de wisselbeker en vele geldprijzen. Bank Insinger de Beaufort is de belangrijkste sponsor van dit nu al legendarische en druk bezochte golftoernooi.

 

Ook dit jaar is het weer gelukt een sterk deelnemersveld tot stand te brengen. Onder

hen zijn tweevoudig winnaar en titelverdediger Inder van Weerelt, John Woof (winnaar

2004), Ruben Wechgelaer, Mark Reynolds (winnaar 2009 en 2010), Mike Yarnold, Sandra

Eggermont, Andrew Allen, Ben Collier, Ramon Schilperoord, Jan Dorrestein, Meindert

Jan Boekel (winnaar 2006), Ron Garcia, Richard Kind, Ralph Miller (winnaar 2008), Chris

Setford (winnaar 2007) en Neil Moran, teaching pro van Duinzicht. Uit België hebben zich aangemeld Didier de Vooght en Aubin van Waetermeulen.

 

Zij allen spelen in een van de 9 flights. De definitieve flightindeling zal op de wedstrijddag bekend worden gemaakt. De Duinzicht Invitational gaat over 27 holes. Er worden eerst 18 holes gespeeld (vanaf 12.00 uur) door alle pro’s. De beste negen spelen daarna een finale van negen holes. De spelvorm is strokeplay. De finale – de super nine – start om 17.00 uur op maandag 1 september 2014. De prijsuitreiking vindt om ongeveer 19.00 uur plaats.

 

Op zondag 31 augustus vindt de traditionele Pro AM plaats. Er hebben zich inmiddels al acht teams ingeschreven: Vuurenvaart BV, Grafisch Compleet, Berckhout financial services, Insinger de Beaufort, McDonald’s, DNA United Forwarders, The Legal Group en een speciaal team van vrijwilligers die de Invitational mogelijk maken. Elk team bestaat uit vijf personen, aangevuld met een pro. Er wordt om 12.00 uur gestart met een gunshot. De spelvorm is strokeplay met een handicapverrekening voor de amateurs.

  

De toegang voor de Invitational 2014 is gratis en de ambiance is feestelijk en informeel (fish & chips, saté, impossible putt, presentaties enz.). 

  

Voor meer informatie: Robbert Coops, 06-51445109


Gepubliceerd op: dinsdag 8 juli 2014