Webredactie

Website en nieuwsbrief

De webredactie is verantwoordelijk voor het bijhouden van de website en het maken en versturen van de nieuwsbrief. De website wordt altijd zo snel mogelijk (zo nodig dagelijks) aangepast. De nieuwsbrief verschijnt zo vaak als nodig is. Nieuwe berichten voor de nieuwsbrief, dienen tijdig te worden aangeleverd. 

 

Doorlooptijd nieuwsbrief

Een nieuwsbrief wordt nadat deze is gemaakt, getest door een testgroep. Daarin is ook iemand van het bestuur vertegenwoordigd. Pas daarna wordt de nieuwsbrief verstuurd. Er is daarom altijd een doorlooptijd van minimaal 2 dagen voordat een nieuwsbrief kan worden verstuurd. Nieuwe berichten moeten dus minimaal 2 dagen van te voren worden ingeleverd.  (meer informatie over werkwijze nieuwsbrief).

 

Pagina-eigenaren

De webredactie is verantwoordelijk voor de wijze van aanbieding van de informatie op de website en in de nieuwsbrief, maar de commissies en het bestuur zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun berichten en voor het up-to-date zijn van hun "eigen pagina's" op de website. Op deze lijst van pagina-eigenaren vindt u alle belangrijke pagina's met daarachter de namen van de voorzitters en bestuursleden die verantwoordelijk zijn voor die pagina's. 

 

Leden webredactie 

D. (Dorine) Kleinloog, webmaster                              06-15665372
L. Ch. (Lydia) van Herwaarden   070-5118852
J.C. (Joke) de Bree 06-55844008
R.A.M. (Ronald) Brands 06 20333008

 

Fotografencollectief

Het fotografencollectief maakt foto's voor de website van wedstrijden en evenementen

    

Fotografen collectief

Jan Wytze van Boven
Kitty Rosendahl Huber
Maggy Doolhoff
Johan Havelaar
Renee Toolens
Rob Keulemans
Dorine Kleinloog 

  

Portefeuille binnen bestuur 

M. (Meetje) Schalij

 

 

 

Help ons de website en de nieuwsbrief te verbeteren. Stuur ons uw bevindingen: waar liep het mis, waar ontbreken links, welke informatie mist u? 

Mail ons via:   webmaster@golfduinzicht.nl